Art.Nr.:

Kyocera Zonnepaneel KC 40GX-2P 40 Watt

Kyocera Zonnepaneel KC 40GX-2P 40 Watt

Inclusief B.T.W. (21%) Verzendkosten
Product uit assortiment

 
Product Afmetingen en Gewicht
Lengte 526 mm
Breedte 652 mm
Hoogte 54 mm
Gewicht 4.5 kg

Technische Specificaties Daglichtpaneel
Nominaal vermogen 43 Wp
Spanning bij maximaal vermogen 17.4 V
Stroom bij maximaal vermogen 2.65 A
Openklemspanning 21.7 V
Kortsluitstroom 3.1 A
Gemiddelde Dag Opbrengst 190 Wh
 
 

 
Alle zonnepanelen zijn opgebouwd met 36, 48 of 72 multi kristallijne zonnecellen. Het rendement bedraagt meer dan 16%. Dit hoge rendement vertaald zich in een zeer hoog Watt-piek vermogen per gemeten oppervlakte. Hier onderscheidt het merk Kyocera zich van andere merken zonnepanelen. De voordelen zijn: minder oppervlak nodig voor hetzelfde vermogen ten opzichte van andere merken zonnepanelen, minder materialen voor de montage en dus een kortere installatietijd.

De jaaropbrengst in kWh uur van verschillende zonnepanelen is onderzocht door EnergieCentrum Nederland te Petten. De resultaten zijn terug te vinden in het rapport ECN-C-00-067. Uit dit testrapport blijkt de Kyocera panelen zeer goed gepresteerd te hebben.

Algemene eigenschappen en kenmerken Kyocera zonnepanelen:

De maatvoering van de zonnepanelen met kader kan maximaal 2,5 mm afwijken van de genoemde maten in de tabel.
Elk zonnepaneel heeft gedurende het productieproces een continue kwaliteitscontrole ondergaan, alleen zonnepanelen die voldoen aan de hoogste eisen komen beschikbaar.
De zonnepanelen zijn voorzien van speciaal gehard glas dat bovendien een speciale structuur heeft zodat er nauwelijks lichtreflectie optreedt.
De zonnepanelen kunnen in de meest uiteenlopende klimatologische omstandigheden gebruikt worden.
Het conversierendement van de gebruikte cellen is meer dan 14 %.
Alle vermelde waarden zijn bereikt onder standaard test condities (STC): instraling 1000W/m2, luchtmassa AM 1,5 en een celtemperatuur van 25ºC.De maximale afwijking van Pnom bedraagt voor alle zonnepanelen ±5%, voor de KS5, KS10 en KS20 is dit ±10%.De vermogensgarantie op de KS- en KC-zonnepanelen na 12 jaar bedraagt gegarandeerd minimaal 90% van het gespecificeerde vermogen Pmin dat onder de standaard test condities (STC) bereikt is.De vermogensgarantie op de KS- en KC-zonnepanelen na 25 jaar bedraagt gegarandeerd minimaal 80% van het gespecificeerde vermogen Pmin dat onder de standaard test condities (STC) bereikt is. De zonnepanelen voldoen aan keurings eisen:
  • IEC61215, International Electrotechnical Commission
  • TÜV Rheinland
  • DIN VDE beschermingsklasse II, TÜV Rheinland
  • CE normering
  • UL1703, US Standard for Safety, Underwriter Laboratories, USA
  • JIS, Japanese Industrial Standard
  • ESTI/Ispra CEC-Specification 503