Art.Nr.:

Air X Marine windgenerator

Air X Marine windgenerator

Inclusief B.T.W. (21%) Verzendkosten
Product uit assortiment

Windgenerator 400Watt
Kant en klaar met regelaar.
Stroom is duur, windenergie kost niets!
Dit is als toevoeging op uw eiland-set, een perfecte combinatie.
Is er geen zon, dan zijn er wel wolken en ook veel wind. Meestal zonder vergunning te plaatsen.

Technische specificaties:
Zeewater-bestendige uitvoering
Merk: AIR-X
Rotor Diameter: 1.17
Gewicht: 6 kilo
Start windsnelheid: 3 m/s
Vermogen: 400W bij 12.5 m/s
Uitgangsspanning: 13,6 V-17,0 V
Advies afzekering: 50A Traag

Windgenerator Air-X Marine
Een zeewaterbestendige en met poedercoating beschermde windgenerator. Hij heeft RVS bouten en zeewaterbestendige kabels en garandeert een lange levensduur.
De interne AIR-X regelaar onderbreekt de laadperiode van tijd tot tijd, om de accuspanning te meten. Hoe meer het de grenswaarde van de accuspanning bereikt, hoe vaker de onderbreking herhaald wordt. In tegenstelling met de regelaar van het oude model AIR 403, die de oplaadtoestand met de weerstand controleerde en pas accu’s vanaf 400Ah kon laden, kan de nieuwe regelaar van de AIR-X werkelijk elke accu vanaf 25Ah opladen. De nieuwe AIR-X kan ieder accusysteem opladen onafhankelijk van de grootte!
De geïntegreerde 12V of 24V regelaar is op gel- of vloeibare accu's instelbaar. Het opladen begint bij de windgenerator. Vanaf ca. 14 m/s (ca. 1.000 U/min. =. 550 Watt) treedt de toerentalbegrenzer in werking en wordt elektronisch afgeremd. Opbouw van de 48,3 mm tot 50mm. De stang moet u zelf bezorgen, want het verzenden is vanwege de lengte te duur.
De windgenerator AIR-X wordt onder andere succesvol bij de stroomverzorging toegepast op: berghutten, jachten, campers, weekendhuizen, telecommunicatiecentra , straatverlichting, verkeersborden, elektrisch schrikdraad, vijververlichting, meetstations, expedities, tuinhuisjes, reclameborden.

Inclusief uitgebreide handleiding.