Art.Nr.:

Air X Land windgenerator

Air X Land windgenerator

Inclusief B.T.W. (21%) Verzendkosten
Product uit assortiment

Stroom is duur, windenergie kost niets!
Dit is als toevoeging op uw eiland-set, een perfecte combinatie.
Is er geen zon, dan zijn er wel wolken en ook veel wind. Overal te plaatsen en meestal zonder vergunning.

Technische specificaties:
Merk: AIR-X Land 12V
Rotor Diameter: 1.17m
Gewicht: 6 kilo
Start windsnelheid: 3 m/s
Vermogen: 400 Watt bij 12.5 m/s
Uitgangsspanning: 13,6V-17.0V
Advies afzekering: 50A traag

Windgenerator Air X Land
De windgenerator Air-X Land is van de technische uitrusting gelijk aan de der Air-X Marine. De Air X Land heeft in tegenstelling tot de Air-X Marine geen zeewaterbestendige poedercoating en RVS schroeven en geen zeewaterbestendige kabels. Dit is voor de landuitvoering ook niet nodig, alleen wanneer u aan zee woont. Het vermogen is 400W bij 2.5 m/s. De Air-X windgenerator vindt u hier voor een goede prijs.

Het laadvermogen van de windgenerator Air-X
De interne AIR-X regelaar onderbreekt de laadperiode van tijd tot tijd, om de accuspanning te meten. Hoe meer het de grenswaarde van de accuspanning bereikt, hoe vaker de onderbreking herhaald wordt. In tegenstelling met de regelaar van het oude model AIR 403, die de oplaadtoestand met de weerstand controleerde en pas accu's vanaf 400Ah kon laden, kan de nieuwe regelaar van de AIR-X werkelijk elke accu vanaf 25Ah opladen. De nieuwe AIR-X ieder accusysteem opladen onafhankelijk van de grootte!
De ge´ntegreerde 12V of 24V regelaar is op gel- of vloeibare accu's instelbaar. Het opladen begint bij de windgenerator AIR-X al bij 500 U/min, in plaats van 850 U/min bij het oude model AIR 403. De AIR-X begint vroeger met opladen! De buigzame vleugels uit carbon en een borstelloze permanentmagneet ronden het geheel af.

De luidsterkte van de windgenerator Air-X
Vanaf ca. 14 m/s (ca. 1.000 U/min. =. 550 Watt) treed de toerentalbegrenzer in werking en wordt elektronisch afgeremd. De LED knippert dan 2x per seconde. Het harde knetteren bij de AIR 403 met sterke wind treedt niet meer op. Het maximale vermogen van de AIR-X is 500 Watt bij 14 m/s begrensd.

Opbouw van de windgenerator Air X
De stang waarde windgenerator AIR X op komt te staan moet een buitendiameter hebben van 48,3 mm tot 50mm. De stang dient u zelf te bezorgen, het verzenden is vanwege de lengte te duur.

De plek van de anlage AirX
De windgenerator AIR-X wordt onder andere succesvol bij de stroomverzorging toegepast op: berghutten, jachten, campers, weekendhuizen, telecommunicatiecentra, straatverlichting, verkeersborden, elektrisch schrikdraad, vijververlichting, meetstations, expedities, tuinhuisjes, reclameborden.

Technische gegevens van de Windgenerator Air-X Land
Rotordiameter: 1.15 m
Gewicht 5.85 kg
Geadviseerde Mastdiameter 48,3mm (1 1/2 ô)
Draairadius 61 cm
Lengte 67,5 cm
Startsnelheid: 3.13m/s
Spanning: 12V, (ook 24V verkrijgbaar)
Vermogen: 400W bei 12.5 m/s
Ge´ntrigeerde PPT laadregelaar.
Rotorbladen 3 St. uit Karbon Thermoplast.
Frame uit onbehandeld Aluminium
elektronische Toerentalbewaking

Ook in 24V verkrijgbaar

Inclusief uitgebreide handleiding.