Art.Nr.:

Mastervolt Laadstroomverdeler BI702 (S)

Mastervolt Laadstroomverdeler 2 accu's 70Ah dynamo. Adviesprijs BI702S €79

Inclusief B.T.W. (21%) Verzendkosten
Mastervolt BI702 type:
Product uit assortiment

Veel boordinstallaties bestaan uit twee of meer accu’s welke gescheiden van elkaar de 12 of 24V verbruikers voeden. Uiteraard moet daarbij ook het laadsysteem opgedeeld worden. Dit maakt het systeem ingewikkeld omdat de Mastervolt dynamo of acculader de accu’s afzonderlijk van elkaar moet opladen.

De beste en meest veilige resultaten kunnen worden behaald door gebruik te maken van een Mastervolt BI laadstroomverdeler voor de op maat bepaalde voeding aan accu’s. Deze betrouwbare oplossing zorgt ervoor dat twee accu’s op hetzelfde moment door de dynamo en/of de acculader geladen kunnen worden zonder dat de accu’s met elkaar verbonden hoeven te worden. Hierdoor worden ze van elkaar geïsoleerd waardoor het niet meer mogelijk is dat startaccu’s en de accu’s die bijvoorbeeld voor de verlichting zorgen elkaar uitputten.

Het laadproces blijft optimaal terwijl tegelijkertijd gevaarlijke situaties worden voorkomen. Het verdelen van de laadstroom vindt plaats met een minimum aan energieverlies. De design van de apparatuur en de toegepaste technologie garanderen u optimale veiligheid en een uiterst betrouwbare werking. Ook onder de zwaarste omstandigheden. U kunt ook kiezen voor de elektronische Battery Mate waarvan de Elektronica een spanningsval voorkomt en zorgt dat de laadspanning op niveau blijft, ook met meerdere accugroepen.

Type BI702

Maximum output of battery charger 25/50A
Maximum output of alternator 70A
Compensation diode no
Dimensions (H x W x D) 157 x 140 x 80 mm
Weight 560 gr.
Number of battery banks
2

Type BI702S
 
Maximum output of battery charger
25/50A
Maximum output of alternator 70A
Compensation diode yes
Dimensions (H x W x D) 157 x 140 x 80 mm
Weight 580 gr.
Number of battery banks
2