Art.Nr.:

Mastervolt C4 AGM deep cycle accu 12V 90Ah

Mastervolt C4 AGM deep cycle accu 12V 90Ah. Adviesprijs €252

Inclusief B.T.W. (21%) Verzendkosten
Verzenden Accu:
Product uit assortiment

Accu’s zijn een cruciaal onderdeel van uw energiesysteem. Sommigen noemen het zelfs de meest belangrijke componenten omdat ze het vermogen opslaan wat u verworven heeft. Mastervolt biedt een compleet assortiment 12V accu’s aan, afgestemd op elk soort gebruik. Van AGM accu’s met glasfibertechnologie tot uiterst robuuste gel accu’s voor veelvuldige ontlading. Met Mastervolt accu’s bent u verzekerd van optimale betrouwbaarheid en de beste prijs/prestatieverhouding. En, natuurlijk, een reservoir voor uw onafhankelijke energiesysteem.

Mastervolt combineert zowel de ‘start’ als de ‘service’ functie in deze enkelvoudige 12V semi-tractie gelaccu. Als startaccu zorgt het voor het kortstondig leveren van hoge stroom en als voedingsaccu voor o.a. boegschroef, hekschroef of lier. Als service-accu is het bedoeld voor cyclisch gebruik, bijvoorbeeld voor boordverlichting en navigatie. De AGM accu is overal aan bood simpel te installeren, bijvoorbeeld naast de pomp of in het motorruim.

Speciale accudozen of externe installatie is normaalgesproken niet nodig omdat de natuurlijke ventilatie voldoende is. Het gesloten systeem betekent dat elke accu absoluut onderhoudsvrij is. Gasvorming bij het laden wordt door recombinatie weer in water omgezet. U hoeft hierdoor geen water bij te vullen of bang te zijn voor corrosie van de accupolen. De AGM accu’s presteren ook uitstekend als het zeer warm of koud is en na een rustperiode zoals de winterstalling of lange ankerperiodes. Met al deze kenmerken zijn de AGM accu’s perfect voor cyclisch gebruik op bijvoorbeeld boten of in voertuigen. Deze bron van duurzame energie geeft u ‘the power to be independent!’.
 
Nominal voltage 12V
Ah capacity/C20 (capacity at 20 hours of discharge time at a surrounding temperature of 25°C) 90 Ah
Dimensions excluding poles (LxWxH) 330 x 173 x 212 mm/13 x 6.8 x 8.3 inch
Dimensions including poles (LxWxH) 330 x 173 x 237 mm/13 x 6.8 x 9.3 inch
Weight 30 kg/66 lbs
Maximal installation angle 180°
Cold starter current DIN 885A
Cold starter current SAE 1012A
Short circuit current (IEC 60896-21) 2000A
Guarantee period 2 year